Onze filosofie

Onafhankelijke, maatwerk dienstverlening

Onze aanpak richt zich op het verminderen van onzekerheden en twijfels en bevorderen van de re-integratie voor de medewerker. Onderdeel hiervan is het ontwikkelen van een actieve houding bij de terugkeer naar werk of andere haalbare activiteiten.

Wie we zijn

Advies bij Arbeid bestaat uit een team van zeer ervaren arbeidsdeskundigen, die allen vanuit onze filosofie en in open communicatie met de klant en haar medewerker gericht zijn op concrete en passende oplossingen binnen de aangetroffen mogelijkheden van medewerker en werkgever.

Onze missie

Het ondersteunen van bedrijven, organisaties en hun medewerkers bij het realiseren van een duurzame en gezonde terugkeer in werk.

Onze aanpak

Re-integratie lijkt op het eerste gezicht eenvoudiger dan het daadwerkelijk is. In de praktijk blijkt re-integratie een complex proces te zijn dat varieert in moeilijkheidsgraad; sommige trajecten verlopen soepel, terwijl andere ingewikkeld zijn. Factoren zoals motivatie, besluitvorming, angsten, verwachtingen, de invloed van belanghebbenden en diverse psychosociale elementen spelen een cruciale rol. Daarnaast is het belangrijk om te erkennen dat arbeidsongeschiktheid en medische beperkingen twee verschillende begrippen zijn, die niet met elkaar verwisseld kunnen worden. Deze distinctie voegt een extra laag van complexiteit toe aan re-integratietrajecten, vooral wanneer er sprake is van risicofactoren voor arbeidsongeschiktheid.

Op dit “krachtenveld” van mens, arbeid en omgeving hebben wij onze expertise gericht en wordt deze met succes toegepast bij een groot aantal klanten

Jan F. Stoffijn, Directeur/ Register arbeidsdeskundige

Waarom kiezen voor Advies bij Arbeid?

1
Aangesloten bedrijven
1
Medewerkers

Hoe kunnen wij u ondersteunen?

Hoe kunnen we u ondersteunen met specialistisch arbeidsdeskundig advies op het gebied van arbeid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid, afgestemd op uw unieke situatie?