Onafhankelijke, maatwerk dienstverlening

Filosofie

Over Advies bij Arbeid

Advies bij Arbeid heeft in haar ontwikkeling en dienstverlening een visie ontwikkeld waarbij de ervaring van de klant, werknemer, werkgever, verzekeraar, slachtoffer en andere professionals in haar vakgebied van mens, arbeid en omgeving centraal staat.

Het begrip ervaring omvat vele dingen: de situatie zoals deze was, verwachtingen, wensen, behoeften, signalen, gevoel, keuzes, mogelijkheden, zowel in de persoon als binnen een organisatie. Ieder mens en organisatie zijn uniek, kent een andere voorgeschiedenis, een andere mate van zelfverzekerdheid, andere verwachtingen, etc. Ervaringsgericht werken gaat over het inleven in de ander, zowel in de vorm van een persoon als in de hoedanigheid van een organisatie.

Uitzien naar mogelijkheden van mens en organisatie, door om de “hoeken” heen te kijken, te zoeken naar synergie, integriteit, energieke gedrevenheid en intrinsieke motivatie en het doorzettingsvermogen om dingen gedaan te krijgen, dat is waar Advies bij Arbeid voor staat. Een pragmatische aanpak staat hierbij centraal.

Onze aanpak is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring en kennis. Steeds geactualiseerd door studies in onder meer Nederland, Groot Brittannië en de Verenigde Staten.

Wij nemen geen genoegen met een standaard vraag dus waarom zouden wij een standaard antwoord geven? Onze onafhankelijke dienstverlening sluit daar op aan, met andere woorden “maatwerk”. Betrokkenheid bij alle partijen en een gezamenlijk belang benaderd vanuit een onafhankelijke positie zijn daarbij als vanzelfsprekend.

Waarom kiezen voor Advies bij Arbeid?

  • Onafhankelijk specialist op het raakvlak van Mens, Arbeid en Omgeving
  • Heldere en duidelijke adviezen
  • Mogelijkheden van mens en organisatie centraal
  • Landelijk werkzaam
  • Aandacht voor de werknemer en de werkgever
  • Objectieve begeleiding en beoordeling in zaken omtrent personenschade
  • Expertise vanuit een Multi causale analyse in arbeidsongeschiktheidsvraagstukken, voor onder meer werknemers en zelfstandigen
  • Kennis van de relevante wet- en regelgeving, op het gebied van sociale wetgeving, arbeidsrecht en arbeidsomstandigheden